Om

Jag är 31 år och bor i Stockholm sedan snart fem år tillbaka, tillsammans med min man, min son som är fyra år och min dotter som är ett år. Jag är idrottsvetare i grunden och jobbar (när jag inte är mammaledig) som hälsorådgivare på Itrim.

Helt enkelt handlar den här bloggen om saker som cirkulerar kring mig och mina ljuspunkter (eller sämre dagar) i livet.

Varför fri & sund? För mig står det för – fri från både kroppsliga och mentala hinder och för en sund inställning till livet och en allmänt sund livsstil. Namnet kändes passande, för det första för att hälsa och livskvalitet är bland mina största intressen (däremed inte sagt att jag alltid är slav under allt som är supernyttigt). För det andra så kändes namnet lite fyndigt eftersom jag heter FRIda SUNDelin och för det tredje så tycker jag att få till en toppenhälsa och stanna upp och njuta av livet, ibland kan va en utmaning. Med barn, jobb, drömmar och all familj i Umeå så känns livets timmar rätt proppade. Att ta vara på godsakerna i livet och hitta en balans i allt är därför något jag hela tiden strävar efter – att vara fri och sund helt enkelt!

Så följ gärna med mig i mina up’s and down’s och hit och dit’s genom jobb, familj, träning, mat, inredning och allt annat däremellan!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s